Over ons

Vlakke structuur, directe contacten

4 vennoten, 8 medewerkers: Mercken is een middelgroot boekhoud- en revisorenkantoor. Dat heeft zo zijn voordelen. U krijgt een directe lijn met uw adviseur.

Allround dienstverlening

Een allround dienstverlening vereist een uitstekend gevormd, ervaren team. Van boekhouding tot fiscaal advies. Van audit tot gespecialiseerde financiële dienstverlening zoals procesbijstand of expertiseverslagen. De experten beheersen hun vak tot in de puntjes en na de komma.

Expertise en onafhankelijkheid zijn essentieel voor een revisorenkantoor. De reputatie van Mercken is vlekkeloos. Eerlijkheid en correctheid voor alles. Dat geeft ú de zekerheid dat de medewerkers er in alle omstandigheden voor u zijn. Vandaag én morgen.

Expert in financieel zakenrecht

De specialisatie in vennootschapsrecht is meer dan kennis alleen. Mercken is lid van IECnet, een internationale associatie van accountants en bedrijfsrevisoren. Dit staat garant voor een uitgebreid professioneel internationaal netwerk dat nooit ver weg is. Zo rekent u op een knowhow dat altijd up-to-date is.

mercken-kantoor-lr-048

Nieuw kantoor in Hasselt

Sinds 1994 is Mercken, opgericht door Wery Mercken, gevestigd in Hasselt. Dankzij de jarenlange ervaring is het kantoor gegroeid tot een gespecialiseerd en hoog aangeschreven financiële partner voor tal van bedrijven.

Met de verhuis naar een nieuw, ruim en modern kantoorgebouw aan de Genkersteenweg in Hasselt wil Mercken de komende jaren inzetten op groei en digitalisering.

1 kantoor, 4 vennoten

mercken-kantoor-Wery Mercken

 

Wery Mercken is bedrijfsrevisor sinds 1990 en heeft een massa ervaring en doorgedreven kennis van alle facetten van het revisoraat.

 

 

 

mercken-kantoor-Kristiane Indekeu

 

 

Kristiane Indekeu runt de boekhoudafdeling. Zij is het toegankelijke aanspreekpunt voor haar klanten, elke dag opnieuw en slaat voor hen de brug naar andere diensten in het kantoor.

 

 

mercken-kantoor-Julie Mercken

 

Julie Mercken behaalde een Master Toegepaste Economische Wetenschappen, een Master in Accountancy en bedrijfsrevisoraat en een Master vennootschapsrecht. Als deskundige in audit en jaarrekening en excellent in alle vennootschapsrechtelijke aspecten van het ondernemen staat ze u met raad en daad bij.

 

 

mercken-kantoor-Maarten Desmet

 

Maarten Desmet behaalde een Master Business Economics, een Master Financial Economics, een Master vennootschapsrecht en een Master gerechtelijk recht. Tijdens uitwisselingen met de Wharton School en Chicago Booth verdiepte hij zijn internationale financiële kennis. Maarten deed eveneens ervaring op bij The Boston Consulting Group. Hij is gespecialiseerd in procedurebijstand aan advocaten.