Meer dan boekhouden

Een betrouwbare boekhouding is de basis van alle juiste beslissingen.

Bij Mercken krijgt u als ‘klant-boekhouding’ meer: Meer begeleiding, meer aansluiting en een meer persoonlijke benadering en aandacht.

Start u een onderneming? Mercken garandeert een correct en goed begin, zodat uw focus 100% gericht is op ondernemen. Goed vertrokken? De begeleiding loopt verder van A tot Z in alle juridische en financiële kwesties.

De aansluiting van de boekhouding op andere disciplines – vennootschapsrecht en fiscaliteit – is optimaal. Uw dossier is geen nummer. Hier kan u altijd terecht voor uw vragen en financiële uitdagingen.

Vlotte afhandeling

Een vlotte afhandeling? Dat zit vaak in de details. De infrastructuur is technisch up-to-date en het modern boekhoudprogramma beperkt de manuele invoer van data tot een minimum.

Goed nieuws voor uw zaak. Zo kunnen de adviseurs bij Mercken zich nóg meer concentreren op strategische bijstand en u helpen om de juiste inhoudelijke en structurele keuzes te maken.

Artsenpraktijken

Samenwerkingsverbanden tussen artsen zijn een onmisbare schakel in de voortdurende verbetering van de dienstverlening in de gezondheidszorg.

De organisatie en de concrete uitwerking van professionele samenwerkingen tussen artsen wordt grotendeels overgelaten aan de contractuele vrijheid van de partijen, op voorwaarde uiteraard dat ze het vennootschapsrecht respecteren en de medische deontologie in acht nemen.

Mercken heeft een zeer brede en jarenlange ervaring inzake de begeleiding van artsen en hun financiële zaken. De praktijk van professionele associaties en middelenvennootschappen door artsen is verankerd door een wijziging van de Code van Geneeskundige plichtenleer in 1991. Deze code maakt de oprichting van een volwaardige professionele vennootschap van artsen deontologisch mogelijk.

Onze teamleden beheersen deze materie tot in de details en kunnen u bijstaan met het ontwerp en redactie van uw concrete samenwerkingsovereenkomst, gaande van associatie tot vennootschap.

steto